Ledig stilling som daglig leder (Bedriftspartner AS)
24. april 2019
Seminar: «Bærekraftig energi i oppdrettsnæringen»
5. september 2019

Kurs i offentlige anskaffelser

Sentrum Næringshage, i samarbeid med Studiesenter RKK Ytre Helgeland, tilbyr sammen med NHO kurs i offentlige anskaffelser. For å gjøre gode innkjøp, trenger både oppdragsgivere og leverandører god kompetanse. På dette kurset lærer du hvordan du blir en god oppdragsgiver og hvordan du blir en god tilbyder til offentlig sektor. 

Tid: 10. september, kl 09.00-15.00
Sted: Sentrum Næringshage, Sandnessjøen
Pris: Kr 700,- per deltaker (inkluderer kursavgift og lunsj)
Påmelding: Meld deg på ved å sende en e-post til [email protected]
Påmeldingsfrist: 06.09.19

Kurset inneholder
• Hva er den gode anskaffelse og hvordan lager man gode konkurransegrunnlag og skriver gode tilbud?
• Hvordan sikre konkurranse under nasjonal terskelverdi
• Hvordan legge til rette for små bedrifter og lokalt næringsliv
• Planlegging av konkurransen og kunngjøring, herunder dialog mellom oppdragsgiver og leverandør
• Prosedyrer, herunder rammeavtaler
• Konkurransegrunnlag. Kvalifikasjonskrav, kravspesifikasjon, utvelgelseskriterier og tildelingskriterier
• Seriøsitetsbestemmelser i kontrakten, herunder krav om bruk av lærlinger, fagarbeidere og underleverandører. (Strategiske grep for å hindre svart økonomi og arbeidslivskriminalitet ved anskaffelser i kommuner og fylkeskommuner.)
• Innovasjon i offentlig anskaffelser. Innovative anskaffelser som verktøy for næringsutvikling i kommunene og regionen. Innovative anskaffelser handler om å utnytte mulighetene som ligger i anskaffelsesregelverket og virkemiddelapparatet til å kjøpe bedre produkter og tjenester. Formålet er bedre og mer effektive tjenester, næringsvekst og lavere utslipp