Sentrum Næringshage AS har som hovedmål å skape vekst og utvikling i små og mellomstore bedrifter på Helgeland. Våre ansatte har kompetanse innen forretningsutvikling, effektivisering og omstillingsprosesser, ledelse, rekruttering, kompetansehevende tiltak og strategiarbeid. Vi jobber tett med det lokale næringslivet, Nordland Fylkeskommune, virkemiddelapparatet og FoU-miljø.
Næringshagen er representert med kontor og lokaliteter i Sandnessjøen, Mosjøen og Trofors. I 2011 etablerte næringshagen landets første Petro NH på den nye forsyningsbasen på Horvnes i Sandnessjøen. Vi har også nært samarbeid med flere lokale aktører som Mosjøen og omegn Næringsselskap, RKK Vefsn, Mosjøen Næringsforening, Helgeland Regionråd, RKK ytre Helgeland, Alstahaug Næringsforening, Kunnskapsparken Helgeland med flere.

Visjon:
Sentrum Næringshage er førstevalget på Helgeland for bedrifter og aktører som ønsker bistand til vekst og utvikling.

Forretningside:
Sentrum Næringshage er en aktiv tilrettelegger for innovasjon, kunnskaps- og forretningsutvikling på Helgeland for gründere, etablerte bedrifter og andre aktører. SNH er involvert i prosjekt og kurs som blir finansiert av private eller offentlige oppdragsgivere. SNH er operatør for næringshageprogrammet.

Verdigrunnlag:
Pålitelig – Tilgjengelig – Nytenkende
sentrum Næringshage

Ann Merete Brevik


Daglig leder
Mob: +47 907 17 957
E-post: [email protected]
Sentrum Næringshage

Per Inge Dalheim


Seniorrådgiver
Mob: +47 482 61 398
E-post: [email protected]

Sentrum Næringshage

Margrete Holmslet


Rådgiver
Mob: +47 928 63 481
E-post: [email protected]
Sentrum Næringshage

Monica Anfindsen


Medarbeider
Mob: +47 480 00 561
E-post: [email protected]
Styret i Sentrum Næringshage består av:
Mona Vistnes, styreleder
Knut Gullesen, nestleder
Arild Markussen, styremedlem
Mette Rønning, styremedlem
Espen Gleinsvåg, styremedlem
Marit Breivik Meyer, vara
Christin Walen Strand, vara

Eiere Sentrum Næringshage AS er:
Siva SF 27,95 %

Helgeland Invest AS 17,25 %

Kunnskapsparken Nord AS 8,08 %

Kunnskapsparken i Bodø AS 7,54 %

Sparebank1 Nord Norge 6,25 %

Helgeland Sparebank 5,90 %

Helgeland Kraft AS 2,99 %

Aker Solutions AS 2,71 %

Alstahaug kommune 2,42 %

Helgelandsbase Holding AS 2,42 %

Helgeland Holding AS 2,07 %

Maritime Venture AS 1,62 %

Bolt Construction AS 1,13 %

Svenningdal Trevarefabrikk AS 1,11 %

HK Grande Holding AS 1,07 %

Seløy Undervannsservice AS 1,07 %

Sinus AS 1,07 %

Serit Helgeland AS 0,97 %

Stamina Helse AS 0,97 %

DNB 0,81 %

Mosjøen og Omegn Næringsselskap 0,69 %

Grane Kommune 0,58 %

Kunnskapsparken Helgeland AS 0,53 %

Pharmaq Fishteq AS 0,53 %

Sørra Holding AS 0,53 %

Tønne Eiendom AS 0,48 %

Mattismoen Eiendom AS 0,44 %
Sentrum Regnskap AS 0,32 %

Widerøe Internett AS 0,32 %

Nesna Kommune 0,16 %

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.