Kunnskap gir innovasjon
Læring gir skaperglede
Kunnskap gjør veivalg lettere
Samarbeid skaper verdier
Nettverk, kompetanse og inspirasjon til å lykkes

Bedriftspartner AS

Forretningsadresse: Sentrum Næringshage, Fearnleysgt 8 8656 Mosjøen

Postadresse: Fearnleysgt 8 8656 Mosjøen

E-postadresse: [email protected]

Webside: dinbedriftspartner.no

Foretaksnummer: 979526873

Organisasjonsform: AS

Bedriftspartner AS er et autorisert regnskapsførerselskap som også arbeider med bedriftsutvikling. Vi er i et kompetansemiljø med 9 medarbeidere og om lag 200 kunder.

Blant våre medarbeidere har vi 5 autoriserte regnskapsførere, en bachelor i skatt og regnskap, en bachelor i økonomi og ledelse, en diplomøkonom, en registrert revisor og en høgskolekandidat, samt at to av oss har tilleggsutdanning på masternivå.
Våre medarbeidere har en bred erfaringsbakgrunn fra bl.a. regnskapsavdeling i konsern, internasjonalt revisjonsselskap og internasjonalt konsulentselskap, intern revisjon i bank, skatterevisjon, butikk ledelse, daglig ledelse, styrearbeid, etablering av egne bedrifter, og ikke minst regnskapsførsel og konsulentarbeid på våre mange små og mellomstore kunder.

Vi er en del av et næringshagenettverk lokalisert på Trofors, Mosjøen og Sandnessjøen. Vi er også konsulent for Innovasjon Norges FRAM programmer og medlem i CONNECT NORD nettverket og leverer gjennom det nettverket Innovasjon Norges MENTOR PROGRAM.

Vår ambisjon
er å gjøre våre kunder bedre. Som leverandør skal vi gi våre kunder konkurransekraft og lønnsomhet. Vi ønsker å være våre kunders naturlige første valg.

Regnskapsførsel leverer vi primært til bedrifter på indre Helgeland. Konsulenttjenester relatert til bedriftsutvikling kan vi levere nasjonalt. Enten alene eller i samarbeid med andre kompetansemiljø.

Ansatte