Lundkommardag

«lun`j kjæm den 14. april» har folk sagt fra gammelt av. Fra sitt kontor i Sentrum Næringshage i Sandnessjøen krysser Svein Gunnvald i Lovundskyss.AS fingrene og håper at lunden også i år holder seg til timeplanen. Han inviterer deg på tur til eventyret på Lovund 14. april.

Håper på full båt

-I år passer det ekstra bra siden det også er langfredag og fridag for de fleste denne dagen, forteller skipper og turguide Svein Gunnvald Ingebrigtsen, som håper flest mulig benytter sjansen til å få med seg denne fantastiske begivenheten.

Svein Gunnvald tar  sikte på avgang fra Sandnessjøen kl 11:00 deretter stopp på Bjørn(11:15) og Nesna(12:00) for å ta med passasjerer derfra også. Ankomst Lovund ca 13:00

lovund

Lundekolonien ble i 1979 anslått til ca. 40 000 par, og er et mektig skue når de ankommer fjellsiden.

 

Safari

Det vil være anledning og få kjøpt lunsj på Lovund Hotell (må forhåndsbestilles.)

Klokken 16:00 blir det tur opp i lundeuren for dem som ønsker å gå i samlet flokk. (Avgang fra hotellet)

 

For de som ikke ønsker å gå opp i «Lundeuren» vil båten om været tillater det kjøre en safaritur rundt øya for å se etter Lunden. Svein Gunnvald beregner avgang ca. 16:30 for denne rundturen. Safarituren er gratis for dem som kjøper ordinær tur/returbillett. Hvis du ønsker å delta, så bare husk å krysse av rett antall for safarituren på bestillingsskjemaet.

båt

Servering og god comfort på turen.

Etter nedkomst fra «Lundeuren» ca 19:30 kan man enten spise middag på hotellet, Emaus pub og spiseri eller få servert en nydelig fiskesuppe ombord i båten.

 

Se detaljer om pris og bestilling her.