Lundkommardag

«lun`j kjæm den 14. april» har folk sagt fra gammelt av. Fra sitt kontor i Sentrum Næringshage i Sandnessjøen krysser Svein Gunnvald i Lovundskyss.AS fingrene og håper at lunden også i år holder seg til timeplanen. Han inviterer deg på tur til eventyret på Lovund 14. april.

Håper på full båt

-I år passer det ekstra bra siden det også er langfredag og fridag for de fleste denne dagen, forteller skipper og turguide Svein Gunnvald Ingebrigtsen, som håper flest mulig benytter sjansen til å få med seg denne fantastiske begivenheten.

Svein Gunnvald tar  sikte på avgang fra Sandnessjøen kl 11:00 deretter stopp på Bjørn(11:15) og Nesna(12:00) for å ta med passasjerer derfra også. Ankomst Lovund ca 13:00

 

Safari

Det vil være anledning og få kjøpt lunsj på Lovund Hotell (må forhåndsbestilles.)

Klokken 16:00 blir det tur opp i lundeuren for dem som ønsker å gå i samlet flokk. (Avgang fra hotellet)

 

For de som ikke ønsker å gå opp i «Lundeuren» vil båten om været tillater det kjøre en safaritur rundt øya for å se etter Lunden. Svein Gunnvald beregner avgang ca. 16:30 for denne rundturen. Safarituren er gratis for dem som kjøper ordinær tur/returbillett. Hvis du ønsker å delta, så bare husk å krysse av rett antall for safarituren på bestillingsskjemaet.

båt

Servering og god comfort på turen.

Etter nedkomst fra «Lundeuren» ca 19:30 kan man enten spise middag på hotellet, Emaus pub og spiseri eller få servert en nydelig fiskesuppe ombord i båten.

 

Se detaljer om pris og bestilling her.