Skjelettforskning og ville eksplosjoner!

Kan vi egentlig få vann til å eksplodere? Og hva er oppskriften på en metamorf karamell? Dette er viktige spørsmål som det skal jobbes med i årets sommerskole fra Forskerfabrikken. Som tidligere år skjer alt dette i og utenfor Newtonrommet på Petro nh i Sandnessjøen.

Opplev en annerledes sommerskole full av eksperimenter og leken matematikk. Som tidligere år skjer alt dette i Newtonrommet på Petro nh i Sandnessjøen.

Hvis du skal opp i 5, 6, eller 7. trinn til høsten har du noe å glede deg til. Gjennom en spennende uke på Forskerfabrikkens sommerskole får du oppleve mye spennende. Vi viser deg hvor morsomt naturvitenskapog teknologi er!

Påmelding foregår nå

Total as har også i år sponset Forskerfabrikken i avvikling av sommerskole. Det gjør at prisen blir hele 800 kroner mindre per deltaker. Det er nå åpent for påmelding. Først til mølla prinsippet gjelder.

 

Kurset går over 5 dager (26. – 30.juni), mandag – fredag, kl. 09.00 – 15.00. Oppmøte hver dag kl. 08.50.

Husk uteklær og nistepakke!

 

Påmelding:

1) Logg inn på www.forskerfabrikken.no | Velg fylke | Velg kurs

2) Meld på og betal med kort.

NB! Før påmelding må du registrere deg som bruker på forskerfabrikkens nettsider.