Leverandørseminar

Hvilke behov har Helgelands ledende bedrifter i tiden som kommer, hvem skal dekke disse behovene, og hvilke krav stilles til dem? Ikke gå glipp av årets leverandørseminar i Mosjøen21. og 22. november når Sentrum Næringshage sammen med sine samarbeidspartnere setter dette på dagsorden.

-Mange store prosjekter skal gjennomføres på Helgeland i de kommende årene, og store kontrakter skal deles ut til leverandører og underleverandører, forteller Daglig leder i Sentrum næringshage, Jan Sandbukt.  Han Har merket behovet for et arrangement som dette, og håper på stort oppmøte av næringsaktørene som ønsker å være med å forme Helgeland fremover.

 

Leverandørseminaret går lunch-til-lunch i lokalene til Fru Haugans Hotel i Mosjøen, 21. og 22. november, og er et samarbeid mellom Sentrum Næringshage, MON, og Mosjøen Næringsforening.

Klikk her for link til nærmere informasjon og påmelding.