Hjernetrening og moro

Stjernestøv, elektrisk magi og den usynlige verden er tema når Forskerfabrikkens sommerskole igjen inviterer til lek og læring i Newton Engiarommet i Sentrum Næringshages avdeling, Petro NH på Horvnes i Sandnessjøen. Ikke rart at den er fulltegnet hvert år.

Vær forsker i en hel uke

Bli med ut og let etter mikrometeoritter og dyr vi ikke kan se på spennende ekskursjoner. Eller hva med å dyrke bakterier, lage superstore såpebobler og utforske elektrisitet? For ikke å snakke om leken matematikk, marshmallowbygging og ballongraketter!

for den som skal opp i 5., 6. og 7. trinn til høsten arrangeres det sommerskolen i uke 25 (20. – 24.juni). En annerledes sommerskole full av eksperimenter og leken matematikk!

Kurset går over 5 dager, mandag – fredag, kl. 09.00 – 15.00.

Påmelding skjer her: www.forskerfabrikken.no  (Velg fylke, velg kurs).