Daesign har vært medlem i Sentrum Næringshage siden starten i 2009.

Vekst

Etter etablering i 2009 har Daesign AS hatt en sterk vekstkurve hele veien. I 2015 toppet det seg med status som Gasellebedrift. – Fokus på faglig utvikling og langsiktig målrettet arbeid har vært viktig, og medlemskapet i Sentrum Næringshage har vært en viktig drahjelp, forteller innehaver, David Erichsen.

Bak navnet Daesign As finner vi grafisk designer David Erichsen, som oftest er å finne i kontorlokalene sine i Mo i Rana.

Anerkjennelse

Etter flere år i bransjen har han oppnådd anerkjennelse for sitt kreative arbeid, og har en lang portefølje som inkluderer tunge aktører på Helgeland. Nytt av året er at han nå også har fått status som gasellebedrift, noe som betyr at bedriften ledes godt og at den har svært god økonomisk vekst. Dette er ikke alltid enkelt å få til i små bedrifter.

Ved å være ledende på sitt felt på Helgeland har Daesign opparbeidet seg en stor portefjølje av tunge aktører.

Ved å være ledende på sitt felt på Helgeland har Daesign opparbeidet seg en stor portefjølje av tunge aktører.

Når vi spør David hvordan han forklarer den gode utviklingen, så sier han at å levere et godt produkt betyr alt: -Hver gang jeg leverer fra meg et ferdig produkt, så er det en jobbsøknad for neste oppdrag, og over tid bygger dette lojalitet som gjør at kunden kommer tilbake gang på gang, og ofte anbefaler meg til andre, forteller David.

 

Følg gjerne Daesign på Facebook.