Pakking av last som skal offshore krever kunnskap. Her fra et kurs som ble avholdt tidlig i høst.

Kompetansebygging

Da Didakt AS ble tatt opp som nytt medlem i Sentrum Næringshages avdeling Petro Nh nå i år, og startet sin virksomhet på baseområdet i Sandnessjøen så var ikke tidspunktet tilfeldig valgt; -Vi vet at en oppgang i markedet kommer og velger derfor å satse nå, sier daglig leder Torstein Aasen.

 

Tilgang til fasiliteter og nettverk

-Medlemskap i Sentrum Næringshage gir oss tilgang til fasiliteter som er godkjent av Norsk olje og gass, og vel så viktig er det at ved å bruke Petro Nh og baseområdet for vår virksomhet så er vi synlige for miljøet, som jo er våre kunder og oppdragsgivere. Det er allerede etterspørsel etter de tjenestene vi tilbyr, og vi har som mål å være i posisjon når markedet snur, forteller en engasjert daglig leder.

Lang fartstid

Daglig leder Torstein Aasen tror på økt etterspørsel etter kompetansetjenester.

Daglig leder Torstein Aasen tror på økt etterspørsel etter kompetansetjenester.

Bedriften som tilbyr opplæring til offshore- og landbasert industri i fag som kran, løft og materialhåndtering er ny i Sentrum Næringshage, men har lang fartstid i faget.

Torstein Aasen som har en fortid i Haug Offshore, og senere Certex Offshore, har også lang erfaring som selvstendig kursleder og sakkyndig innenfor samme fagområde.

 

Finn ut mer om Didakt As her.