I stillingen som avdelingsleder for RMMC drar Svein Helge Johansen stor nytte av sin lange erfaring fra skipsfart.

Full kontroll

Når Rørvik Maritime & Marine Center velger å etablerer sitt nye kontor i Sentrum Næringshage i Sandnessjøen er det ikke tilfeldig. -Her er vi veldig sentralt, og får et fellesskap med andre spennende bedrifter, sier en forventningsfull avdelingsleder Svein Helge Johansen.

Rørvik Maritime & Marine Center (RMMC) driver hovedsakelig med kontroll og besiktigelse av fiske- og lasteskip mellom 6. og 15. meter, men også godkjenning av nybygg, samt annen konsulentvirksomhet både i Norge og utlandet.

 

Fokus på oppdrett

Svein Helge Johansen er Sandnessjøværing med mange års bakgrunn fra innenriks skipsfart. Når han nå skal lede bedriftens helgelandskontor fra Sentrum Næringshage har han et spesielt fokus på oppdrettsnæringen, men sier at fiskerinæringen også er viktig for dem.

-Vi har allerede avtaler med store oppdrettsaktører, og har planer om å vokse ved å alltid være den foretrukne leverandøren av denne typen tjenester, forteller Johansen, og skyter inn at det at Sentrum Næringshage tilbyr alle medlemmene fri bruk av sine møtelokaler på Horvnes, i Mosjøen og på Trofors i tillegg til her i Sandnessjøen er også nyttig for oss.

Image00004

Selv om Johansen har mange reisedager er det mye papirarbeid som ordnes fra kontoret i Sentrum Næringshage.

Du kan følge RMMC på Facebook her.