Ola Vigen Hattestad deler ut medaljer til deltakerne i barnerennet.

Skiløpere i verdenseliten på besøk

Som en av sponsorene til «Bysprinten 2015» i Mosjøen, hadde Sentrum Næringshage AS gleden av å få lunch-besøk av Ola Vigen Hattestad og Katja Visnar. Begge kjente skiløpere i verdenseliten med mange verdenscup, VM og Ol-seire.

Etter en sesong uten verdenscupseier tok Hattestad 2. februar 2014 sin tolvte verdenscupseier da han i Toblach vant det det siste verdenscuprennet før Vinter-OL 2014 i Sotsji. Det sikret Hattestad plass på det norske laget i sprint fristil. Hattestad takket for tilliten med å vinne OL-gull.  Hattestad gikk også inn til bronse i sprint klassisk i VM 2015 i Falun.

Selv om Sentrum Næringshage ikke har veldig mange profilerte skiløpere blant sine medlemsbedrifter (kanskje ingen?), så ble det allikevel stilt en del spørsmål til utøverne.

bysprint

Ola Vigen Hattestad og Katja Visnar sammen med daglig leder i Sentrum Næringshage, Jan Sandbukt.

 

 

Hyppige gjester

Paret kom for to dager siden fra en ferietur på Cuba, men understreket at de likevel svært gjerne deltok under dette profileringsløpet. De satte stor pris på å få delta på dette tette sprintløpet midt i sentrum av Mosjøen. Hattestad hadde vært her hele 5-6 ganger, mens Katja hadde nå sin tredje tur hit.

Til alt overmål hadde Vefsn mot værvarslingens prognoser, også værgudene med seg både fredag og nesten hele lørdagen.

Sentrum Næringshage gir også all sin honnør til arrangørene av Bysprinten for den innsatsen de har lagt ned for å gjøre denne byfesten til det den er år etter år. Dette gjør seg ikke selv, men skyldes noen som har gjort ord til handling på en fremragende måte.