Grong Sparebanks nye avdeling ligger i Sentrum Næringshages lokaler midt i hjertet av Mosjøen.

Full pakke

Når Grong Sparebank nå er på plass i Sentrum Næringshages avdeling i Mosjøen, så utgjør de sammen med Eika Forsikring og Aktiv Eiendomsmegling en komplett leverandør av bank, forsikring- og meglertjenester.

IMGP5162

Banksjef Fredrik Hagen er overveldet over den varme velkomsten i Mosjøen, og lover å jobbe hardt for å få mange fornøyde kunder.

God mottakelse

Allerede før offisiell åpning av Grong Sparebanks nyeste avdeling så langt var det stor pågang av kunder.

-Jeg har ikke sett maken til respons, forteller en travel banksjef Fredrik Hagen fra sitt nye kontor i Sentrum Næringshages lokaler midt i Mosjøen, og sier at alle henvendelser vil bli behandlet på en god måte så kjapt som mulig.

Grong Sparebank har lang fartstid å se tilbake på i Nord-Trøndelag, der de har hatt drift siden 1862. Men de ønsker nå å vokse nordover. Som vinner av Norsk kundebarometer (mest fornøyde kunder) de siste syv år, bør mulighetene være gode til å bli kjent med Mosjøværingene og resten av Helgeland.

Trivelig og jordnær

IMGP5157

Per-Inge Dalheim fra Educo Rekruttering var innom på åpningsdagen. Han synes det er positivt både med nye arbeidsplasser i byen, og at Helgeland nå får et bredere tjenestetilbud.

Når vi spør Banksjef Hagen hva Grong Sparebank kan tilføre Mosjøen og Helgeland, legger han spesielt vekt på to ting: «Vi skal være trivelige og jordnære, og ha et nært forhold til våre kunder slik at vi kjenner deres behov. Da har vi et godt grunnlag for å levere på best mulig måte».

-Vår plassering i et levende miljø hos Sentrum Næringshage gjør at vi kommer tett på det som rører seg i Mosjøen, og vi vil aktivt bruke næringshagen som en døråpner mot Helgeland, sier Hagen.

 

Grong Sparebank er en selvstendig sparebank med hovedkontor i Grong. Banken har kontorer i Grong, Lierne, Mosjøen, Namsos, Steinkjer, Inderøy og Rørvik. Grong Sparebank har Nord-Trøndelags mest fornøyde kunder. I syv år på rad har Norsk Kundebarometer slått fast at Grong Sparebank har de mest fornøyde kundene i fylket. Banken har en strategi om å være best på kundeservice.