Fra sitt kontor i Sentrum Næringshage jobber fersk leder i SIL, Stig Lindgaard for en fortsatt god utvikling for laget.

Når Hobbyen blir jobb

Stig Lindgaard har alltid hatt et tett forhold til Sandnessjøen idrettslag. Første januar i år takket han ja til jobben som daglig leder for SIL. Sitt daglige arbeid utfører han fra sitt kontor i Sentrum Næringshage.

Siden Stig som 11-åring ble medlem av SIL har han på en eller annen måte vært involvert i idrettslaget, enten som utøver selv, i perioder som trener- og også som engasjert far til idrettsglade barn.

Stig er utdannet som lærer, og har i mange år jobbet i skolesektoren og i barnevernstjenesten, men han trengte ikke lang betenkningstid da tilbudet om stillingen som leder av idrettslaget kom.

-Idrettslaget har alltid vært viktig for meg, og et av de viktigste målene for meg fremover er å sørge for at idrettslagets navn og verdier forvaltes på en god måte, slik at vi får en god utvikling til det beste for alle menneskene som er involvert i laget, forteller en engasjert daglig leder.

Mye av den daglige administrasjonen foretar Lindgaard fra sitt kontor i Sentrum Næringshage, der han sitter midt i et levende og aktivt forretningsmiljø.

-Jeg har stor respekt for- og er glad for den store interessen næringslivet i Alstahaug viser for idrettslaget, og næringshagen er derfor en perfekt plass å jobbe fra. Her sitter vi midt i et levende og aktivt forretningsmiljø, sier den ferske lederen.

 

Følg SIL på Facebook her.