Fremtidens Helgelandssykehus bestemmes nå.

Fremtidens Helgelandssykehus

Tirsdag 20. januar ble auditoriet i Sentrum Næringshages avdeling Petro NH i Sandnessjøen fylt opp av politikere, byråkrater og media da høringskonferansen om fremtidens sykehus på Helgeland skulle starte.

I et lokale fylt til randen av politikere fra flere Helgelandskommuner er det kommunikasjonssjef i Helgelandssykehuset, Randi Erlandsen som skal holde i tømmene som ordstyrer når debatten åpnes om hva fremtidens Helgelandssykehus skal være- og hvor det skal ligge.

 
Målet er å komme frem til et nytt og moderne sykehus med et godt fagmiljø og gode tjenester for befolkningen på Helgeland, og dagens høringskonferanse er både for å informere om prosessen, og for å ha en arena for innspill og debatt.
Lokalisering er ennå ikke et tema i prosessen.

Les mer om Helgelandssykehuset og høringskonferansen her.