Ønsker å fokusere på egen virksomhet

Jørn Clausen har sagt opp sin stilling som administrerende direktør i Sentrum Næringshage AS for å kunne fokusere på drift av egen virksomhet. –Det har vært to spennende år, sier Clausen i en uttalelse.

Jørn.Clausen

Det har vært to spennende år, sier avtroppende adm. dir. i Sentrum Næringshage, Jørn Clausen.

Etter to år som leder av Sentrum Næringshage AS har Jørn Clausen valgt å si opp sin stilling som administrerende direktør.

Jørn har tidligere arbeidet som konsulent med bedriftsutvikling, salgsutvikling og prosessarbeid, både nasjonalt og internasjonalt. Han er gründer, har etablert- og vært med i oppkjøp og utvikling av flere SMB bedrifter; deriblant Bedriftspartner, Ølbua, Sentrum Regnskap, Enimente, Educo Rekruttering, Scandinavian leadership og Bakverket.

Han ønsker nå å gå tilbake til egen virksomhet og arbeide aktivt med bedriftsutvikling og etablering av bedrifter og arbeidsplasser på Helgeland.

-Det har vært to spennende år sammen med et engasjert styre og medarbeidere, i et stort interessentnettverk der alle har fokus på verdiskaping og vekst for Helgeland, forteller Clausen.

Jørn vil arbeide ut sin oppsigelsestid og har stilt seg til styrets og selskapets disposisjon frem til ny administrerende direktør er på plass.