Avdelingsleder ved Folkeuniversitetet, Liliana Andaloro, håper å se mange påmeldinger til prosjektlederstudiet som starter til høsten.

Bli prosjektleder!

-Eller få formalisert kompetansen din hvis du allerede har en stilling som innebærer prosjektledelse, oppfordrer en smilende avdelingsleder Liliana Andaloro ved Folkeuniversitetet, når hun frister med nytt samlingsbasert studie i prosjektledelse i Sandnessjøen med oppstart i høst.

-Dette tilbudet tror vi mange har ventet på; prosjektjobbing er en del av hverdagen til stadig flere mennesker, og her kan de får formalisert den kompetansen de innehar. Men kurset er også tilpasset de som aldri har jobbet prosjekt før, sier en smilende avdelingsleder, Liliana Andaloro fra sitt kontor i Sentrum Næringshage.

Det er viktig for oss å være tilstede i Sandnessjøen med de studiene som etterspørres der, derfor gleder vi oss til å sette i gang, og håper å se en stor gruppe på første samling 16. oktober, forteller Andaloro.

 

Det samlingsbaserte studiet Prosjektledelse skal gi innføring i de ulike fasene i et prosjekt og hvordan benytte ulike verktøy for å styre og lede prosjekter.

Studiet er i samarbeid med HiNT og gir 6 stp. Dette studiet går på dagtid og er basert på 4 samlinger på dagtid, hvorav 2 i Mosjøen og 2 i Sandnessjøen.

Emnet kan inngå som en del av studiet i Offentlig administrasjon og ledelse på i alt 60 studiepoeng.

Se her for mer informasjon.