Can øker i Sandnessjøen

I et marked der mange sitter på gjerdet og venter på bedre tider før de gjør noe, satser Can AS på nytt moderne anlegg for overflatebehandling som etter hvert skal gi arbeid til seks personer. –Vi ser et godt marked i Sandnessjøen, sier Managing director i Can AS, Lars-Erik Berntzen.

IMGP3906

Managing director i CAN AS, Lars-Erik Berntzen, Area Manager Tage Jakobsen og Daglig leder i Can Coating Alf Johannes Hansen.

Med Can coating AS på plass på baseområdet i Sandnessjøen vil de lokale leverandørene til offshore-industrien kunne få utført spesialisert overflatebehandling på lokalt, i stedet for å sende utstyr sørover for behandling. Ofte en innsparing på to-tre uker, som på oljespråk betyr penger spart.

IMGP3887

Det var stor interesse for omvisning på det nye anlegget til Can.

Area manager for Can AS i Sandnessjøen, Tage Jakobsen forteller at med de nye moderne hallene for overflatebehandling kan de på en miljømessig forsvarlig måte behandle alle konstruksjoner slik at de får et lengre liv i et barskt offshore-miljø.

 

IMGP3915

Daglig leder i Helgeland V&M, Øystein Barth-Heyerdahl gratulerer med nytt anlegg.

Daglig leder i Can Coating blir Alf Johannes Hansen. –Vi ser fram til å levere til krevende kunder på Helgeland, og vil etter hvert også drive lokal kompetansebygging ved å ta inn lærlinger, forteller Hansen.